Träning ikväll med mycket folk på klubben!

Ikväll fick ASSU finbesök av några killar från Syrien som kom och spelade med oss. Vi blev glatt överraskade och började träna tillsammans. Vad kul, kom gärna in förbi oss och ta en kaffe och spela schack med oss!

Några av killarna från Syrien hade spelat schack förut och det visade sig att många hade talang och fallenhet för spelet. Rickard och Kent började träna med dem tillsammans med Cameron. Annars började vi aftonen med att titta på ett Magnus Carlsen parti från schack OS, därefter körde vi träning och slutligen spelade vi lite blixt. Kul med så mycket folk på klubben!

Vi hälsar också talangfulla junioren och sluggern vid brädet Julian Alamos Guerra välkommen till klubben som beslutat att gå över till ASSU och skriva på för oss. Varmt välkommen!

I övrigt i korta nyheter:

Allsvenska drar snart igång, lag 1 och lag II kommer att ha träning och full fokus inför säsongen. Vi mönstrar starka lag och vi tränar ihop. I lag II är fokus på träning, erfarenhet och utveckling på brädet.

Årsmötet: kommer ske den 15 oktober i anslutning till schackfesten!

Schackfest: den 15 oktober kl 1500 preliminärt i HUMHUSET: pentry och festlokal. 150 kr kuverten och då ingår två dryck och mat från buffén!

Vi dammar också av Klubb KM i chock! Bli med du också i vårt härliga gäng! Här är alla välkomna oavsett rankingnivå.

Lagen tilldelas under kvällen på plats.

Bilder:

img_0041

Cameron visar hur pjäserna ska gå med sin medspelare!

img_0040

Tobbe mot Jan i en djup blixt…

img_0022

Rickard kör träning med damerna.

img_0038

Rickard tränar killarna från Syrien. Duktiga och bra elever!

Publicerad i Nyheter