Torsdagens elitträning + Chess Party och hängronder!

Tisdagens hängparti mellan Magnus ”Ro(ok)cking Tower” Hedqvist – Helge ”The Friend” Magnussen slutade 0,5 – 0,5. Partiet kommer under dagen!

Kentvår asssisterande tränare i ASSU förevisade Sicilianskt parti med accelererad variant kontra vanlig. Vi tittade på h-5 varianten och de olika typställningar som uppkommer efter c4 fältet. Därefter avslutade vi med dubbelrondig blixtturnering för dem som ville.

Resultat blixt ASSU Boyz.(noterbart att Viktor går från klarhet till klarhet och  kom klar trea i gårdagens blixt!)

1. Martin H 8 p

2. Kent M 6,5 p

3. Viktor H 6 p

4. Magnus S 4,5 p

5. Isak H 4 p.

I grupp B avgjordes samtidigt i andra salen en match i b-gruppen = Lars – Olov vs Gustav Molander = 1 – 0

Bilder från aftonen hos ASSU!

bild 1 bild 2 bild 3 bild 4 bild 5

Vi är också skyldiga er en rapport från tisdagens träning och nybörjarkurs i schack på campus som blev osedvanligt lyckad med mycket mycket folk, där även kvinnliga deltagare börjar dyka upp, skoj! i andra salen var det samtidigt full fart och ASSU växer just nu så det knakar. Vill du hjälpa till med något i klubben? Tveka inte, maila vår tränare CM Rickard Engman på rickardengman@hotmail.com för att få mer information. Vi har alltid behov av duktiga och hjälpsamma klubbkamrater som har tid och vill ställa upp för föreningen.

Vi påminner om Schackfesten med sittning kl 15.00 det serveras tapas meny med spansk italiensk inspirerad buffé, med dessert och kaffe.

Kostnad för sittningen: 150 kr utan dricka 200 då ingår två st dryck.

Vi kommer spela inofficiella Chock KM och annat kul. Varmt välkomna alla medlemmar! Vi håller till i humanisthuset. Bilder nedan från i våras:

bild 5 bild 3bild 1bild 1bild 4bild 3

 

Anmäl er till :

Rickardengman@Hotmail.com

 

Publicerad i Nyheter