SWEDISH GRAND PRIX part 2

ASSU-krigarna Jimmy Norqvist, Isak Ersholdt, Kent Munyua Lennart Sandström, men inte heller förglömma vår S64 lirare Lars Göran Carlsson som också med på höstens lövplockning i Björkstadsschacket . Det prasslar inte bara lövpoäng på Haga, utan även tusentals svenska riksdaler att kämpa om. Ingen förväntar sig i detta hårda startfält att ASSU-krigarna skall ro hem storkovan, men kanske ett rankingpris skulle smaka gott……

Pennan fick en kalldusch när han steg ur bilen vid lokalen. Var är plånboken? Stadsrally hem. In i lägenheten. Mycket riktigt. Där låg den i Kronbloms soffan! Åter fullfart till lokalen i god tid före sista anmälan.

Men hur gick det i de inledande 4 snabbpartierna då? Kent och Lennart åkte isen, dvs fick möta för bra motstånd och betydlig lägre rankade. 2 vinster och 2 förluster för båda. Kent var närmast att ta en finnare skalp och följaktligen ligger han på 28 plats trots att han är rankad 45 i tävlingen. Lars Göran som också fick nöja sig med två vinster hade möjligheten till fler poäng, men det ville inte sig. Jimmy och Isak ligger på den nivå det är rankade. Tyvärr slarvade Isak bort en fin ställning.

Imorgon börjar allvaret med långpartierna och våra krigare får nu möta mer jämbördiga motståndare, så det blir en spännande lördag efter Halloween natten.
Vid tangenterna satt Pennan

Publicerad i Nyheter