Schackfesten är bokad på campus!

Välkommen på schackfest den 5/4 kl 16.30 och framåt – i humanisthuset till ASSU, akademiska schacksällskapet. Ingång vid hörnet mot psykologiska institutionen. Welcome to Chess-party next Saturday at 16.30, The humanities building, in the corner near the Psychological reception! Vi håller till i den nya loungen och festlokalen/ We are in the new lounge and partyhall.

Vi är många som är anmälda och vi tar emot fler fram tom nästa torsdag!

Kuvertavgift blir efter en ordentlig genomräkning en 100 kronors lapp. Då ingår en dryck, buffé (burritoröra, tortilla med spansk tapas, ca 10 sorter, bröd, sallad och såser samt majschips) samt kaffe/ te’ (efterrätt) och kaka till dessert.

Vi kommer ha frågesport, parschack, absurt kul stafett- i Deadlock Chess och mycket mer.

På storskärm kommer vi visa en schackfilm från och med kl 17.00, med Cuba Gooding Jr. ”Life of a King”.

Vi ser fram att ha ett trevligt samkväm tillsammans, där vi firar ASSU:s framgång som nybildad förening! Vi är många som arbetat hårt för att göra detta möjligt med det akademiskaschacksällskapet vid Umeå universitet. Nu ska vi slå klackarna i taket och relaxa och celebrera!

Be there and Be Squared.

För att få komma på festen som är ett slutet sällskap måste man ha betalat sin medlemsavgift och vara 18 år fyllda. OBS: inga medtagna vänner, endast slutet sällskap för medlemmar i Akademiska schacksällskapet. Det går inte att betala medlemsavgift i dörren. För dem som vill medverka och inte betalat sin medlemsavgift passa på och betala nästa vecka tisdag eller allra senast på torsdag!

MVH

ASSU

En skämtsam bild till höger hur en fest i schackets tecken kan se ut!

Så kom med du också, joina in i klubben för framåtsträvare,

för vi har helt enkelt roligare…

 

 

Publicerad i Nyheter