Mycket på ingång inför höstsäsongen

Vi har den 4 september först ut på schemat välkomstmässan på Umeå universitet, där vi är med som en kårförening.

Vi kommer ha LIVE schack uppvisning, gissa draget tävling, blindschack uppvisning för studenterna plus mycket mera! Det kommer finnas kaffe och kakor. Vi kommer ha en speaker som kommenterar LIVE blindschacket!!

Det vankas också inom kort preliminärt vänskapsmatch den 27 september i samarbete med SK Örnen borta. mer info kommer (ca 10 bord).

Övrigt från sommaren.

Kent Munyua tog sin andra ELO -inteckning från Summerheat 1 och fyllde på sin FIDE internationella ranking. Likaså Rasmus Nyman fyllde på sin ELO – kvot.

Höstens Allsvenska spel vankas runt dörren. Vi kommer ha två bortamatcher (18-19 oktober)r och två hemmamatcher. Alla som är intresserade av att spela, främst bortaplan kontaktar Rickard! Lämpligast via e-mail rickard@akademiskaschacksallskapet.se

Länsserien. Vi söker lagledare för våra lag. Kontakta Rickard.

I övrigt så ses vi imorgon alla, väl mött då! MVH FIDE CM och Trainer Rickard Engman

P.s Under klubbkvällar hjälp gärna till och städa, ställ upp bräden och pjäser och koka kaffe, samt plocka undan, ju fler vi är som hjälps åt desto lättare och enklare för alla.

Vi ses!

ASSU

Medlemsavgifter är desamma som förut, tills vidare. 350 kr per termin eller 500 kr för två terminer.

P.s kom ihåg att komma i tid så gott det går. Passa också på att anmäla er till höstens stora turnering, Autumn Chess Tournament.

Just nu är det 10 i A gruppen, men flera väntas på ingående!

B gruppen, för de som vill ha jämnare och mer träning samt övning, så är det hela sju spelare anmälda och väntas många fler nya deltagare på ingång!

bild 2

Så sätt dig och välkommen till bords och gör som vår medlem Jonas ”Doc Van” Johnsson (bilden), kom och lär, träna, spela och öva och bli en ASSU spelare du med!

Vi har träningar med föreläsningar på tisdagar och mer matchspel på torsdagar!

Vi har också träning och blixtspel, snabbschack mm varannan torsdagar.

Publicerad i Nyheter