LIVE kl 18.00 Vårdraget

UPPDATERING:

Tyvärr har Helge blivit sjuk och det blir därför tyvärr inga live-partier från idag. När partiet blir av så kommer vi att live-sända det.

Med start kl 18.00 ca sänder akademiskaschacksällskapet LIVE från två bord i pågående Vårdraget, rond 4.

Det högintressanta oktanångande partiet mellan CM Rickard Engman vs Helge Magnussen är det många som sett fram emot. Rickard kommer i storform från Husum där han skrapade rent hus, har han med sig formen? Helge och sin sida har förlusten mot IM Hermansson färskt i bagaget, kan han vända trenden?

På nästa bord livesänder vi mötet mellan Isak Ersholt vs Jimmy Norqvist, också en spännande match mellan två träningskompisar som brukar spela jämna partier.

Så, varmt välkomna att kika in till vår hemsida under fliken ”live” för att följa förstabordsuppgörelsen samt bord 3 mellan Isak vs Jimmy.

Vi hoppas på häftiga bataljer, roliga slagväxlingar och mycket mera. Detta får du hos ASSU.

Chuck Norris vid brädet, sätter matt på kungen på sitt old-school martial art sätt! (Källa: chessfriends).

Vill du också bli medlem i ASSU? Varmt välkommen du med. Vi har föreläsningar, tävlingar, blixt, snabbschack och mycket teoriträning samt egna FIDE-ELO turneringar.

Vi är klubben för nybörjare, motionspelare till elitspel. Vi umgås, spelar, har social tillvaro och har schackfester, sittningar på campus, schack i det gröna på våren + mycket mera. Allt detta för endast 500 kr per termin. Vi har lag i länsserien och i kommande allsvenskan. Vi är en del av Umeå Universitets studentkår och tillhör också Sveriges Schackförbund. Vi välkomnar alla som är över 18 år. Det enda vi kräver i gengäld är trevlig god stämning och att alla ska känna sig lika välkomna.

Så kom förbi oss någon tisdag eller torsdag, vi har öppen träning utan kostnad och spel 3 ggr gratis, därefter kostar det minst 100 kr i stödmedlemsavgift eller 350 kr för en termins spel. Vi har egen officiell FIDE-titlad tränare och  Kandidat mästare spelare, Rickard Engman som är Akademiska schacksällskapets personliga tränare.

Vi ses!

MVH

Akademiska Schacksällskapet Umeå, vid Umeå Universitet (ASSU), vid Umeå Studentkår.

 

Publicerad i Nyheter