ASSU:s FIDE CM och Trainer Rickard Engman överst på tronen i Husum

ASSU:s egen tränare, mentor och kamrat, CM Rickard Engman krossade allt motstånd i Jim Ahlins minne. Ett ståtligt staket av ettor matades in, vilken fin insats. På något sätt känns det som en extra fin och värdefull turneringseger för vår egen tränare som fick visa var han går för i lugn och ro. Klubbytet har onekligen gjort den gode Rickard gott, som nu fick spela ut hela sitt register! Skönt att reglerna följs av den utmärkta domaren Anders Lind i Övik. Rättvisan segrade när Rickard alltså fick vinna i ärlig kamp och visa upp sitt kunnande. Vi är glad i ASSU över denna triumferande seger som känns som en mycket mycket rättvis vinst. Akademiska Schacksällskapet har genom Rickards försorg bara utvecklats mer och mer och likaså har Rickard som människa, kompis och tränare. Vi stämmer in i hyllningskören tillsammans inom vår förening och utropar ett fyrfaldigt leve. I slutet på säsongen när vi har säsongsavslutning med schack i det gröna och tilltugg på campus och delar ut vårens priser får vi alla gemensamt passa på att stämma in i hyllningskören.

Tvåa blev FM Nils-Åke Maldin och på tredje plats alltid lika farliga attackspelaren Per Hjalmarsson från SK Rockaden Umeå.

Klubbkamraterna i ASSU, Isak Ersholt och Lennart Sandström bidrog också till bra stämning, där Isak fick in några fina vinster som får ses som pricken över i.et och Lennart som börjar bli varm i kläderna igen på schackbrädet!

ahlinsminne14(alind)

 

 

 

 

 

 

Bild från tävlingen: FM Nils-Åke Malmdin vs CM Rickard Engman

(Bild: Domare Anders Lind, SK Örnen) Källa. Schack.se

Resultat: Här.

 

 

Publicerad i Nyheter