Årets spelare säsongen 2018/2019: Simon Malm och WIM Cristine Wågman: Player of the Year – WIM Cristine Wågman & Simon Malm

WIM Cristine Wågman.

Simon Malm.

Efter att vi summerar årets säsong med Allsvenskan, höstens KM, klubbturneringar, klubbkvällar, öppna tävlingar och framgångar vid brädet såväl som den sociala biten med att vara en schysst klubbkamrat, har styrelsen korat

Simon Malm och WIM Cristine Wågman till årets spelare. Player of the year season 2018/2019 is WIM Cristine Wågman & Simon Malm.

De två delar på priset i år efter att ha mycket välförtjänt gjort framsteg inom schacket. Båda har också bidragit till en positiv stämning, både på klubbkvällar som i sina lag. De har även hjälpt till med att duka, ta fram bräden och bjuda på fika samt varit omtänksamma och glädjespridare till övriga klubbmedlemmar. Cristine har spelat i både Spanien som i Fillipinerna denna säsong och Simon deltog i Rilton Open. Bägge har deltagit i sina allsvenska lag (lag 1 och lag II i allsvenskan, Simon dessutom som lagledare i årets länsserie för ASSU IV!). Båda spelarna gick också mest framåt i ELO – standardparti denna säsong. Simon Malm stod för en prestation på 1818 samt tre segrar i Länsserien som inte är inräknade! Cristine hade efter den gångna säsongen en prestation på fina 2139.

I sammanhanget kan vi också nämna vår veteranmästare i allmän från 2016 Lennart Sandström som denna säsong gått framåt och vunnit samtliga långpartier i Allsvenska serien och länsserien samt även slutade tvåa i höstens KM efter Maximilian Maier. Lennart var också placerad som nr tre i årets rankingraket på + 33. Tilläggas kan också att Lennart ligger i totala GP:n tvåa efter hittills suveräna Isak Ersholt, som ännu inte avslutats, med två ronder kvar i blixt och en i snabb. De tre första placeringarna erhåller bokpriser från klubben.

Vi vill också tacka samtliga ledare, spelare, lagledare och trotjänare för alla support och hjälp under säsongen. Nu blickar vi framåt och det är framförallt snabbturneringen i Ö-Vik som står för dörren samt SM i sommar.

Vi vill tacka årets spelare med en varsin blombukett som delas ut i slutet på terminen. Vi från styrelsen vill gratulera till den fina prestationen!

ASSU

 

Publicerad i Nyheter