Årets ASSU spelare korad av styrelsen idag: Kent Munyua – och …Schackläger med GM Ulf Andersson i sommar!

Årets spelare i ASSU säsongen 2017/2018 har korats av styrelsen. Nu är inte WCT A och B avklarade, men vi tittar främst på Allsvenskan, olika tävlingar och bidrag till klubbens verksamhet.

Kent Munyua har enhålligt utsätts till årets spelare, detta mot bakgrund av den gångna säsongen fina resultat i Allsvenskan där Kent varit en stark bidragande orsak till att ASSU tog klivet upp i DIV 1. Firande och blommor kommer framöver i och med att vi tar sommaruppehåll! För kännedom, tvåa i omröstningen var Maximillian Maier, och trea Ranel Tammela. Två nya medlemmar i klubben som bidragit starkt till verksamheten och tagit stora kliv framåt på brädet. Speciellt Ranel Tammela har också arbetat aktivt för klubbens verksamhet. Vi ser fram emot nya medlemmar och nya rankingraketer som årets spelare!

Och men sist och inte minst…..! Sommarläger i Nordmaling i natursköna Ledusjö mellan den 7/–12 augusti (Cm Engman ”tjuvstartar from den 7” och från den 9/ kommer GM Ulf Andersson att vara med på lägret! Dagarna kostar 500 kr per dag, men då ingår mat och husrum (kockar är preliminärt Magnus Stenius och Markus Kvist). Vi som deltar i lägret är i huvudsak från ASSU, men även ett fåtal spelare från inbjudna från andra klubbar har bjudits in. Det blir schackträning, olika aktiviteter samt trivsam samvaro på kvällarna. Varje dag efter frukost ca kl 10 till 17 är det schackträning på schemat. Lunchen serveras 12.30 till 13.30 varje dag och middagen runt kl 18.00. Vi hoppas att hela klubben vill vara med och ta tillfället i akt att träna med legendaren GM Ulf Andersson!

Välkomna hälsar

Rickard Engman

ASSU

Publicerad i Nyheter